Zamknięty przez: Fireq_ 2020-12-12, 17:07 |
Przygotowanie do zlotu. |
Szybki_Tommy
Organizator Zlotów

Wylogowany Nazwa nicku: Tommy
|
Wysłany: 2020-11-22, 21:46 Przygotowanie do zlotu.
|
|
|
Drodzy gracze droga administracja!
Witam wszystkich prawdopodobnie w grudniu będę robil zlocik po 4 latach przerwy dokładnie datę nie wiem bo sam czekam na grafik. Zloty jak sami wiecie nie zawsze są fajne nie każdy może mnie lubić robie to żebyście wy się dobrze bawili ja nie muszę.
Wszystko przygotowane zdjęcia zagadki i inne niespodzianki ale brakuje mi rsp to mnie właśnie powstrzymuje kto trzyma rękę na fundacji i mógłby urzyczyc respa bo ja nie mam takich funduszy. To dzięki takim EV można zebrać dużą ilość ludzi znacie mnie od tylu lat wiecie jaki jestem. Co do zlotu potrzebuję fotografa dobrego. Jak dostanę grafik wrzucę cały program tydzień przez złotem.
Dzięki pozdrawiam! |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
pBartnik
Administrator Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
|
Wysłany: 2020-11-23, 10:58
|
|
|
Temat został przeniesiony do działu Eventy.
Powiedz mi ile respektu potrzebujesz na event. |
|
|
Status: Wracamy!
|
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
pBartnik
Administrator Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
|
Wysłany: 2020-12-01, 13:47
|
|
|
Witaj,
Zostało przesłane 10.000 respektu na Twoje konto /bank'owe.
Stan konta fundacji na dzień dzisiejszy wynosi - 47.675 respektu. |
|
|
Status: Wracamy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Th3Pr0

Wylogowany Dołączył: 29 Paź 2020 Posty: 79
|
Wysłany: 2020-12-01, 17:54
|
|
|
pBartnik, Powiem ci, nie wiem czy ppl przypadkiem już nie wysłał na konto bankowe tommiemu na zlot 30k Respektu ale nie chce znowu siać plotek ale wydaje mi się że jakąś taką sumę dostał od ppla.
Tak, przelałem mu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Szybki_Tommy
Organizator Zlotów

Wylogowany Nazwa nicku: Tommy
|
Wysłany: 2020-12-11, 23:07
|
|
|
| Ze zlotu zostało jakieś 5k zostało wrzucone na fundację mam 10k ale to dla 3 graczy którzy wyszli wcześniej o nich też nie zapomnę było nagroda im się należy |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Fireq_

Wylogowany Nazwa nicku: Fireq_
|
Wysłany: 2020-12-12, 17:07
|
|
|
Dobrze, to nie zapomnij o tych 3 graczach.
Zamykam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|