critical

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi]critical
|
Wysłany: 2026-04-17, 19:40 Powrót serwera
|
|
|
Witam wszystkich!
Pewnie część osób już słyszała na Discordzie, ale napiszę też to tutaj. Wracamy z serwerem!
Nie jest to co prawda powrót na gamemode Bloodhackera, lecz z moim gamemode, stworzonym w 2018 roku, który starał się zachowywać klimat \"pierwowzoru\".
W międzyczasie naprawiłem szereg starych błędów i przeniosłem cały gamemode na nowoczesny, stabilny silnik open.mp. Serwer jest gotowy na nowe czasy, jednocześnie zachowując swój klasyczny klimat.
Serwer zostanie uruchomiony jutro (18 kwietnia, sobota) o godzinie 11:00.
Adres IP serwera: psi.svpj.pl:4004
Zalecam użycie klienta open.mp do gry, więcej informacji: https://open.mp/pl/downloads/launcher
Serwer powinien obsługiwać również połączenie ze zwykłego SA-MP 0.3.7 lub 0.3.DL.
Gorąco zapraszam każdego – wpadnijcie chociażby zupełnie spontanicznie, żeby pojeździć po mapie, postrzelać, pogadać na czacie i poczuć klimat jak za dawnych, starych lat. Nieważne, czy planujecie grać aktywnie, czy wejść tylko na chwilę z czystej nostalgii – będzie mi ogromnie miło Was znowu zobaczyć.
Zalecam również dołączenie na serwer Discord, gdzie będę najbardziej aktywny i będziecie ze wszystkim na bieżąco: https://discord.gg/vTSYdw92yj
Jednocześnie zaznaczam, że opłaciłem serwer samodzielnie, na kilka miesięcy do przodu. Nie oczekuję zatem niczego od Was za jego utrzymanie. Podziękujecie samą aktywnością na serwerze.
Nie jestem niestety w stanie zagwarantować regularnego rozwoju serwera – każdy z nas zdążył się zapewne lekko \"zestarzeć\" i prowadzi też swoje własne życie, w tym również i ja. Niemniej jednak będę robił co w mojej mocy, by zapewnić każdemu jak najlepszy komfort rozgrywki.
Dajcie znać znajomym ze starej ekipy i do zobaczenia jutro na serwerze! |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|