|
Wasze furki. |
rww
Irrelevant Club

Wylogowany Nazwa nicku: rww
|
Wysłany: 2020-10-15, 12:57 Wasze furki.
|
|
|
Tak jak nazwa tematu mówi, można tu zamieścić swoje autko, jakiś opis, co było przy nim robione, fotki itd... Myślę, że spora część społeczeństwa już dawno ma tu prawo jazdy, auto, a na dodatek pewnie parę osób tu tez coś modzi, więc temat raczej nie powinien się skończyć na 5 postach
Ja się wstrzymam wstępnie, potem przygotuje coś, to może wstawię
(Wydaje mi się, że nie było tu takiego tematu, jakby był to sorry, nie znalazłem). |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
Kowal

Wylogowany Wiek: 29 Dołączył: 20 Lip 2017 Posty: 63 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2020-10-15, 13:23
|
|
|
Mój Accord ( prawo ) i preluda od FROSTA (lewo).
 |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
rww
Irrelevant Club

Wylogowany Nazwa nicku: rww
|
Wysłany: 2020-10-15, 14:43
|
|
|
| KooWaLL15 napisał/a: | Mój Accord ( prawo ) i preluda od FROSTA (lewo).
Obrazek |
I jak Ci się jeździ Accordem? Jak miałem angielke syfa (Civic VI 5D MA9), to myślałem, żeby przeskoczyć po niej właśnie na Accorda VI, bo mi się o wiele bardziej podobały, ale ostatecznie padł wybór na coś bardziej grzybowego, coś, co się raczej w wieku 22 lat nie kupuje...
Poliftowa Grzybolla z '06 w solce xD Ale jestem zadowolony Mało modzone, jak już to bardziej wewnątrz, z zewnątrz, to tylko spryski mgiełkowe zamontowałem, te oryginalne to dramat jakiś był... |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
BrendaL
CTRL+V

Wylogowany Nazwa nicku: BrendaL
|
Wysłany: 2020-10-15, 15:01
|
|
|
Audi A4 B5 1.8 ADR 125KM, niezniszczalna jednostka |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
K1z

Wylogowany Dołączył: 25 Paź 2017 Posty: 40
|
Wysłany: 2020-10-15, 15:19
|
|
|
BrendaL, Pabianice górą!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
BrendaL
CTRL+V

Wylogowany Nazwa nicku: BrendaL
|
Wysłany: 2020-10-15, 15:49
|
|
|
| K1z napisał/a: | BrendaL, Pabianice górą!! |
No a jak! |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Kowal

Wylogowany Wiek: 29 Dołączył: 20 Lip 2017 Posty: 63 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2020-10-15, 16:24
|
|
|
| rww, sztos, co prawda ja mam -35mm obniżonego wiec wygoda spada troche , ale ogolnie jestem zadowolony , mocy tez ma sporo bo wkoncu vtec. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Snowgoons

Wylogowany Wiek: 29 Dołączył: 04 Maj 2018 Posty: 20 Skąd: Końskie
|
Wysłany: 2020-10-22, 20:35
|
|
|
1.8T quattro 150hp z mapą na 180hp.
Odetkany wydech, downpipe 2,75'.
Gwint, felunek r18, dokładka zderzaka.
Zmienione seryjne audio.
Na przyszłość trochę się pozmienia
Może chujowo wgrałem foty, ale niemam nerwów do tego hehe. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Golden.

Wylogowany Nazwa nicku: [ODR]Golden.
|
Wysłany: 2020-10-23, 16:52
|
|
|
Przygodę z własnymi pojazdami zacząłem rok temu w maju, nabyłem wtedy Skodę Fabię z 2000 roku z olbrzymim silnikiem 1.4 generującym oszałamiającą moc 67HP. Mimo swoim mankamentów, miło było mi doszlifowywać się jako kierowca w tym samochodzie. Co w nim zrobiłem? Mechanicznie nic, ewentualnie naprawy bieżące. Wizualnie przyciemnione szyby, założone czarne kołpaki. Miała swoje humorki, sprzedałem ją ale żałuję bo mogła zostać ze mną dłużej gdybym nie porwał się na kupno Fiata Stilo. O nim tera. Nabyty w maju br. Mechanika po czasie rękojmi zaczęła się pierdolić, auto mimo wielkiego wkładu finansowego jeździ, ale nie określiłbym go jako sprawne. Silnik 1.8 130HP (nie 133HP bo jak się potem okazało serducho ktoś przeszczepił z Punto HGT, silnik bliźniaczy ze Stilo ale z innym osprzętem w Punciakach) dla którego normalnym jest spalanie oleju, ale nie w ogromnych ilościach, fajną sprawą jest zmienna faza rozrządu co daje mu lekkiego kopa Elektronika we włoskich autach to dramat, ale tu już się nie chcę rozwodzić. Z modyfikacji to w sumie felga ASA TEC 17" wjechała bo na tych co nabyłem były opony zimowe. Z tego co czytam na forach to jakoś mi się chujowo trafiło z tym Stilonem, wkurwia mnie i najchętniej oddałbym go na złom, ale wsadziłem za dużo no i nie ukrywam fajnie się tym jeździ
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jok3R
ODR

Wylogowany Nazwa nicku: Jóker
|
Wysłany: 2020-10-30, 18:01
|
|
|
Jak narazie mam dwa pasztety, jeden to 1,9TDI 131km AVF a drugi to 1,8T 150km 😎
Szukam jakieś e46 ale pierw muszę sprzedać 1,8T 😂
No i jeszcze Skodę mam superb 2.0TDI 170km dsg 4x4 L&k wersja.
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
OgLoc...

Wylogowany Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2020 Posty: 10 Skąd: Bartoszyce
|
Wysłany: 2020-11-09, 21:03
|
|
|
Moje BMW E46 Coupe |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|