Zamknięty przez: pBartnik 2017-12-16, 11:50 |
To ten noob? |
Golden.

Wylogowany Nazwa nicku: [ODR]Golden.
|
Wysłany: 2017-12-11, 17:41 To ten noob?
|
|
|
No hej, tutaj Golden. Grałem na PSI jakoś od 2012 (w sumie to nie pamiętam już dokładnie), byłem w wielu klanach m.in. Ballas, Los Fuerza Trece x3, ODRodzeni, odziedziczyłem Death Row, którego założyciele skończyli grę, wszystkich klanów nie ma sensu wymieniać. Sprawowałem funkcję administratora, drogówkarza, testera gamemodu. Byłem dość specyficzny, dziecinny, kontrowersyjny i szybko ragujący się ale gdy trzeba było ogarnięty. Lubiłem wozić się po San Andreas w Bullecie, który był 3 w topce, kilka razy odchodziłem z PSI oddając wszystko a potem wracając. Miałem dużo znajomych, ale też dużo osób mnie nie lubiło. Byłem tym, który woził się z pplem i tym który widział Andzię w realu (XD).
A teraz coś z życia prywatnego, no więc mam na imię Hubert, w lipcu skończyłem 18 lat, chodzę sobie do technikum informatycznego, pykam sobie w LoLa a ostatnio wróciłem do klasyków (NFS MW i Carbon i GTA SA). Lubię posłuchać sobie rapu, ale też lubię deep house i tzw. sieczki. No więc czekam na powrót serwera i zaczynamy zabawę. |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
Szakal
:D

Wylogowany Nazwa nicku: szakal
Wiek: 30 Dołączył: 16 Lip 2017 Posty: 406 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2017-12-11, 19:00
|
|
|
| No elko ;D |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
MATRIX

Wylogowany Wiek: 20 Dołączył: 18 Sie 2017 Posty: 70
|
Wysłany: 2017-12-11, 19:22
|
|
|
Xevis elo |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Powell

Wylogowany Wiek: 28 Dołączył: 23 Lip 2017 Posty: 71 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 2017-12-11, 19:58
|
|
|
| Siemanoo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
P4yne
sześć

Wylogowany Nazwa nicku: P4yne[PSi.SPT]
|
Wysłany: 2017-12-11, 21:08
|
|
|
| Cytat: | | dość specyficzny, dziecinny, kontrowersyjny i szybko ragujący się |
Wbrew pozorom ja cie tak nie pamiętam
Pjona. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
lexariones

Wylogowany Nazwa nicku: ODR.Gighter
Wiek: 30 Dołączył: 09 Wrz 2017 Posty: 290 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 2017-12-16, 00:16
|
|
|
Witaj ponownie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
pBartnik
Administrator Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
|
Wysłany: 2017-12-16, 11:50
|
|
|
Witaj!
Twój temat został zamknięty! |
|
|
Status: Wracamy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|