Zamknięty przez: ppl
2020-11-12, 10:26
[Skarga] DobryZiom.
Kowal

Wylogowany Wiek: 29
Wysłany: 2020-11-10, 23:40   [Skarga] DobryZiom.

Nick oskarżającego: Kowal.FB.
Nick oskarżonego: DobryZiom (co chwile zmienia wieć daje ten jego głowny).
Powód: Dał sobie nick PB.Kowal.PSI, który jest specjalnie atakiem na mnie i kradzież nicku. W odwołaniu do punktu regulaminu: Użytkownik nie ma prawa postępować niemoralnie: nakłaniać (do np. pochwał), obrażać innych użytkowników, wszczynać kłótni, spamować, grozić, zastraszać, wyłudzać, podszywać się, trollować, posiadać podobnych nicków (w przypadku braku zgody), wprowadzać nieprzyjemnej atmosfery.
Co innego jak zmieniamy sobie nicki zeby arka nastraszyć, albo jak ktos komuś daje zgode , ale chlop specjalnie robi syf na serwerze mimo ze ja mu nic nie zrobiłem. Ostatnio dostał warna za stawianie obiektow na hoodzie klanu, ale widac nie wyciaga zadnych wniosków i dalej troluje.
Nie trzeba dodawać ze caly ten podpunkt regulaminu to opis jego zachowania na serwerze.
Dowody:
Kod:
https://ibb.co/zF8SGYx

Świadkowie:

Lubię to!  

Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!

pewuo
#

Wylogowany Wiek: 28
Wysłany: 2020-11-10, 23:57   

Ależ kłamczuszki z tych Fb\erow. Dalej bolą Cię te obiekty ? Dostałem za to ukarany. jak myślisz, że na shoutbox sie poplaczesz albo skarge bez myslną napiszesz, że ukradłem twój nick podczas gdy zmieniłeś nick na inny. Zaczynałem na psi pod nickiem kowal i tylko czekalem kiedy bedzie wolne. Na prawdę nie możecie przeboleć, że wybrałem inny klan żałosne. Ty celowo zmieniłeś nick po tyym jak ja zmieniuł;em tylko po to żeby wykreować kolejną gówno burzę. Kolega tylko zauważył mój nick i dumny z ssiebie poinformował, że dostanę banika po czym napisał skargę i spowrotem zmienił nick na swój stary kowal :D
W związku z czym ty celowo podszywasz sie zeby sklocic spolecznosc cale db ehhh.
Kod:
https://iv.pl/image/bez-tytulu.Gtyi05O

Lubię to!  

Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!

Kowal

Wylogowany Wiek: 29
Wysłany: 2020-11-11, 00:08   

Zmianiam sobie nick specjalnie zeby odstraszyć akra jak nie było admina na serwerze a dobrze wiemy jakie tricki na niego działaja. No to fajnie ze sie obudziłeś po 12 latach ze miales niby taki nick . Jak od 2k12 był 1 Kowal na psi... Tym bardziej kazdy wie ze prowokujesz i baitujesz specjalnie , a teraz udając niewiniątko ( po raz 2 jak wczesniej w swojej skardze ) myślisz ze jestes bezkarny ? Ze wybrałeś inny klan? Napisałem ci raz 1 wiadomość na ten temat , a od tamtego czasu ty cały czas prowokujesz. Skłócić społeczność? Jak nikt po twojej stronie nie stawał , bo spacjalnie trolujesz, wiec jak to ma skłócić społeczność.

Lubię to!  

pewuo
#

Wylogowany Wiek: 28
Wysłany: 2020-11-12, 04:55   

Nick zmieniłem powód dziecinny myślę że można zamknąć.

Lubię to!  

Tagi tematu: dobryziom., skarga
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi