Zamknięty przez: ppl
2020-11-13, 08:53
Skarga.
pewuo
#

Wylogowany Wiek: 28
Wysłany: 2020-11-09, 01:28   Skarga.

Nick oskarżającego: MuodywaraxdPSI.
Nick oskarżonego: FB.Purek.
Powód: Dostałem warna bezpodstawnego od tego pana oraz tak jak juz wielokrotnie powtarzałem taka osoba nie powinna być adminem. Jest to mściwa osoba i przez to, że odszedłem z FB do LFT teraz na każdym kroku robi pod górkę. Dostałem warna choć mógł mi go nie dać bo nie zrobiłem wcale wielkiego przewinienia, a serwer dopiero startuje na nowo. Ale oczywiście mimo że usunął obiekty to musiał dać warna jeszcze. Mało tego jest to osoba toksyczna, która na czacie adminow wyzywa oraz obraza a gdy cos do neigo napisze daje mi mute odrazu. Nie jest to osoba bez stronna jaka powinien byc administrator z reszta nawet nie przechodził procesu rekrutacji. Podsumowując jest to osoba stronnicza toksyczna oraz mściwa i chciałbym aby administracja otworzyła oczy w którą stronę to zmierza, że takei osoby dostają admina Mało tego czy ktoś widział historię tego pana wielokrotnie banowany za używanie czitów wszelakich, jeszcze jak w fb byłem panowie sie chwalili co to oni nie robili za starycj czasow. ciekawe czy teraz nie uzywa auto cbuga bo cos podejrzanei szybko strzelaja w tym FB.
Dowody:
Świadkowie:

Zdjąłem MOD żeby Purek mógł się wytłumaczyć // ppl.

Lubię to!  

Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!

pBartnik
Administrator
Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
Wysłany: 2020-11-09, 11:18   

Żadnego ostrzeżenia nie było?

Status: Wracamy! <3

Lubię to!  

Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
Profil WWW

Purek
#

Wylogowany Dołączył: 24 Lip 2017
Wysłany: 2020-11-09, 13:13   

Owszem, dać warna nie musiałem, ale skoro zakratowałeś cały wjazd na parking hoodu, do tego nastawiałeś wybuchowych beczek robiąc to umyślnie w celu utrudnienia innym gry, to jakaś kara chyba być musi. Jeśli ktoś jest gotów wydawać grubą kasę na obiekty aby tylko utrudnić życie innym to nie widzę innej możliwości niż ukaranie. Poza tym kiedyś była na PSI zasada, że obiekty domowe tylko w obrębie swojego domku, lub jeśli był to domek klanowy, to hoodu. Przy warnie byli inni admini, między innymi ppl, zanim przyznałem punkty to napisałem na czacie dla adminów, że daje 10%, nikt się nie sprzeciwił. Taryfikator Kar pozwala na ukaranie za coś nieujętego w nim, gdy jest to samo przez się uznane za zabronione. Co do robienia pod górkę... trochę to zabawne bo Twoje odejście z FB skomentowałem tylko raz, później ignorowałem Ciebie i Twoje zaczepki ale Ty na siłę starałeś się zwrócić moją uwagę, co chwilę pisząc prowokacyjne wiadomości na czacie (z pewnością są to w stanie potwierdzić inni gracze). Naprawdę dawno przestało mnie interesować Twoje odejście z klanu i nie wiem o co masz do mnie spinę i chcesz na siłę mnie do czegoś prowokować. Jakbym był mściwy to byś pokutował za wszelakie wyzwiska kierowane w moją stronę czy to na pw, czy na czacie ogólnym, ale ignorowałem to jak najbardziej mogłem. Pałka jednak się kiedyś przegina i postanowiłem dać Ci te 10 minut na odpoczynek i zastanowienie się nad tym co piszesz (tak naprawdę to mute miałeś 3 minuty, bo Ci Diler ściągnął). Na deser kilka chatlogów:

Moja propozycja jest taka: ja zapominam o Twoim dziecinnym zachowaniu, a Ty przestajesz mnie prowokować i żyjemy sobie tak jakbyśmy się nigdy nie widzieli.

Lubię to!  

pewuo
#

Wylogowany Wiek: 28
Wysłany: 2020-11-09, 19:53   

Żadnego ostrzeżenia nie było.

Lubię to!  

ppl

Wylogowany Wiek: 33
Wysłany: 2020-11-12, 10:17   

Byłem, widziałem. Nie szło wyjechać z hoodu.

Nie wnikam czy było to celowe czy nie. Warna dostałeś słusznie.

pewuo napisał/a:
Nie jest to osoba bez stronna jaka powinien byc administrator z reszta nawet nie przechodził procesu rekrutacji.

Nieistotne. W historii serwera było wielu graczy, którzy dostali admina poza rekrutacją. Na moją decyzje wpłynęła jego duża aktywność nocna.

pewuo napisał/a:
Mało tego jest to osoba toksyczna, która na czacie adminow wyzywa oraz obraza a gdy cos do neigo napisze daje mi mute odrazu

Nie spotkałem się z taką opinią aczkolwiek będę się temu przyglądał.

Dzisiaj temat będzie otwarty gdyby ktoś z was chciałby jeszcze coś dodać.

Lubię to!  

Tagi tematu: skarga.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi