Przesunięty przez: Fireq_
2021-01-18, 13:15
[Ban] Tukan.
Tukan

Wylogowany Dołączył: 04 Maj 2018
Wysłany: 2020-11-14, 14:52   [Ban] Tukan.

Twój nick: ODr.Tukan.
Twoje UID: 56686.
Adres IP:
Nick administratora, który nałożył karę: Rzuwl.
Typ kary: Ban.
Data nadania kary: 14.11.20.
Czas kary: 120h.
Powód: Auto TGL.
Uzasadnienie:
Będę powstrzymywał się od przekleństw. Czy kogoś tu za przeproszeniem porypało? Mi zarzucać jakiekolwiek czity? Nie mam wgranego nawet jednego moda a co dopiero jakieś wspomagacze. Ci co mnie znają wiedzą o tym. Na starym PSI miałem admina lvl 3, na reaktywacji Criticala Head Admina, zawsze ciągnąłem rozgrywkę do przodu, a teraz takie coś? A ty rzwul brudzisz mi historie gracza bo jesteś niekompetentny i tylko ranga ogranicza Cię od mniejszych spin niż całe twoje super towarzystwo? Połowa administracji jest źle wybrana, ale przecież sentyment do starych graczy ma tutaj kluczową rolę. Powysyłałbym wam jakieś screeny folderów z gta, ale mi się nie chce. Od początku gry na samp nie miałem nawet jednego cheata ani moda. Mam nadzieję, że dużo graczy mnie wesprze. Miałem nawet plan, żeby pomóc rozwinąć ten serwer bez żadnej rangi, a admin który stawia tylko walizkę co jakiś czas daje mi bana. Albo dostane unbana jeszcze dzisiaj, albo kończę rozgrywkę na zawsze - mowa tutaj do HA, bo chyba macie większe możliwości niż rzwul. Pozdrawiam.

Lubię to!  

Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!

rzuwl

Wylogowany Dołączył: 23 Lip 2017
Wysłany: 2020-11-14, 15:04   

"Powysyłałbym wam jakieś screeny folderów z gta, ale mi się nie chce." XD
Gram w tę grę od bardzo dawna zarówno na PSi jak i na scenie a/d i nigdy w życiu nie widziałem żeby ktoś robił tgl za każdym razem idealnie. Bo tak to u Ciebie wyglądało - za każdym razem 7 pocisków w mniej niż sekundę, plus jak przez przypadek zmieniałeś z deagla na spaza to też waliłeś tgla.

Lubię to!  

Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!

Th3Pr0
#

Wylogowany Dołączył: 29 Paź 2020
Wysłany: 2020-11-14, 15:05   

rzuwl, Jak masz to daj jakieś Filmy żeby było widoczne za co dostał bana.

Lubię to!  

Tukan

Wysłany: 2020-11-14, 15:08   

Po ponad paru tysiącach godzin w samp jest to bardzo proste. Uwierz, że nie widziałeś jeszcze mojego tgla. Mogę robić każdą bronią, więc zmienić bron z de na spaza i robić tgla to dziecinnie prosta rzecz. Cały czas grywam sobie na laptopie na łóżku, wczoraj usiadłem do biurka żeby się postrzelać na myszce. Więc to co widziałeś to słaba forma i to bardzo.

Lubię to!  

rzuwl

Wysłany: 2020-11-14, 15:11   

"zmienić bron z de na spaza i robić tgla to dziecinnie prosta rzecz" no tak tylko po co ktoś miałby to robić skoro spaz i tak strzela szybko. Zwyczajnie zapomniałeś klkiknąć F2 i tyle.

Lubię to!  

Tukan

Wysłany: 2020-11-14, 15:24   

Trzy razy szybciej strzela spaz na tgl. Dobra, nie chce mi się o tym pisać bo wiem, że nie mam o czym a w twojej głowie tworzą się zwariowane historie na mój temat jak to bardzo oszukuję system. No, ale niestety nie oszukuje. Czekam na unban albo wypowiedź innych, nie będzie unbana - kończę grę, pozdrawiam.

Lubię to!  

Snowgoons
#

Wylogowany Wiek: 29
Wysłany: 2020-11-14, 15:32   

Rzwul ja np. robie sobie cały czas tgla spazem. Moze ostatnio troche wróciłem do sawna, fpsy mnie ograniczaja, twoim zdaniem spaz strzela szybko, ale jeśli trafisz tglem gracza ze spaza to znika na momencie, także dzięki temu ginie 2x szybciej.
Co to za problem zmienić deagle'a na spaza za pomocą literki E bądź Q (nie wiem jak ma reszta) ale wystarczy kliknąć raz a broń naskakuje natychmiastowo i można działać dalej,
lecz twoim zdaniem to TGL.
Oj...... Żeby każdy grał tak uczciwie jak Tukan :)

Lubię to!  

Kowal

Wysłany: 2020-11-14, 15:39   

Dobra dajcie spokój on ma MACRO na GL , określcie ze macro na serwerze jest zakazane i tyle . On niema auto gl jestem tego pewny bo sie z chłopem 2 dni strzelałem , poprsotu ma macro , tak samo jak kiedyś (2015) miał kubasek i nic mu nie robiliście :)

Lubię to!  

Tukan

Wysłany: 2020-11-14, 15:54   

Kolejny. Słuchajcie, to że nie umiecie wszyscy razem wzięci stabilnego glicza, tylko każdy z was kombinował zawsze co tu wgrać albo bawił się czitami to wasza sprawa. Ja mam po prostu w tym wprawę i tyle. Najbardziej mnie bawią ci co piszą ''Klikasz F2 i wyłączasz, On ma macro na gl'' ciekawe skąd każdy z was tak dużo o tym wie, bo raczej nie z książek tylko z doświadczenia. Musiałem teraz poświęcić 5 min żeby poczytać co to jest to makro, bo zapomniałem połowę odkąd nie jestem na randze. A wy wszyscy uczciwi macie to w jednym paluszku. Nie będę teraz siedział i tlumaczył się jak debil z tego czego nie mam. Nie ze mną takie akcje bo za długo grywam.

Lubię to!  

l3k@rz
#

Wylogowany Dołączył: 27 Gru 2017
Wysłany: 2020-11-14, 15:56   

Rzwul, dalej czekamy na nagranie ;)

Lubię to!  

rzuwl

Wysłany: 2020-11-14, 16:15   

KooWaLL15, no tak skrypt/macro w AHK albo innym gównie.
https://www.youtube.com/watch?v=7JCg5203hrg coś w tym stylu.
Macro na GL = auto cbug. Praktycznie to samo.

Tukan, "ciekawe skąd każdy z was tak dużo o tym wie, bo raczej nie z książek tylko z doświadczenia" trzeba ogarniać takie rzeczy żeby wyłapywać cheaterów :)
Skoro jesteś taki dobry to nagraj jak robisz tgla i wszystko się wyjaśni.

Lubię to!  

inl_
#

Wylogowany Dołączył: 16 Paź 2020
Wysłany: 2020-11-14, 16:45   

Pozwolę zabrać głos w tej sprawie,
po pierwsze - ban bez filmu z dowodami, to ban bezpodstawny. Co to za argument, że Tukan strzela za każdym razem idealnie tgl'a? Send proof or didn't happen.
Foldery z GTA to żadne usprawiedliwienie ze strony zbanowanego i nie powinno być to brane pod uwagę, bo każdy jest w stanie podać SS'y folderów np. od kolegi, który gra czysto lub mieć wgrane drugie GTA na kompa.
Jeśli banujesz kogoś za tgl'a, to powinieneś to robić TYLKO i wyłącznie mając niezbite dowody jakim jest nagranie. Nie wiem, sprawdzić FPS gracza, puścić film w slow motion i sprawdzić czas przerw pomiędzy pociskami, cokolwiek. To admin powinien udowodnić, że gracz jest winny, a nie dać bana i pisać, że robi idealnie TGL'a.
Postawiłeś teraz Tukana w sytuacji bez wyjścia prawdę powiedziawszy, bo co on ma teraz zrobić? Gra dłużej ode mnie i wierzę w to, że strzela dobrze. Skoro jego banujesz za tgla, to mnie również powinieneś zbanować, skoro kierujesz się tylko i wyłącznie skillem gracza, a raczej wszyscy wiedzą, że Tukan to ez totalny i walę go na łeb xD

Nie chcę się dalej rozpisywać, bo dla mnie jest to oczywista sprawa tj. Tukan powinien dostać unbana za brak dowodów i bezpodstawne zbanowanie gracza przez admina, który kierował się tylko i wyłącznie tym, że owy gracz kogoś zabijał. Pamiętajcie, że każdy ma czasem dobry dzień i gra o wiele lepiej danego dnia. To samo w drugą stronę, a jeśli Tukan przez dłuższy czas nie strzelał się w normalnych warunkach (przy biurku z myszką), to z pewnością, gdy wrócił do tego, jego skill znacznie wzrósł i to normalne.

Serdecznie pozdrawiam specjalistów od strzelania, którzy połowę gry siedzą na AFK lub biją przebieg w rustlerze XD

Lubię to!  

Tukan

Wysłany: 2020-11-14, 17:13   

Mam różne komputery, ale kiedy dowiedziałem się o powrocie psi, wbiłem na starego laptopa bo mam tutaj wgrane GTA. Gram rekreacyjnie na łóżku i w ogóle sie nie strzelam. Raz na tydzien podłącze myszkę i wbije 10 razy na /wg i troche na /de. Nie mam czasu i chęci instalować programów do nagywania, nagrywać, wrzucać na youtube itd. Albo dzisiaj wleci unban albo mnie już nie zobaczycie więcej na serwerze. Wiem, że elita z dwk/cdf chce tego(chociaż praktycznie nigdy z wami nie miałem spiny i nie wyzywałem, wolałem przeważnie przemilczeć), ale zobaczymy czego chcą inni gracze i admini/HA. Unban dzisiaj = jestem z wami, nie będzie dzisiaj unbana za niesłusze zbanowanie = nie ma mnie już nigdy na tym serwerze.

Lubię to!  

Golden.

Wylogowany Nazwa nicku: [ODR]Golden.
Wysłany: 2020-11-14, 17:41   

Nie ma czasem na PSI skryptu wykrywającego auto cbug? Podczas próby robienia cbuga po wciśnięciu C postać nam skacze jak jesteśmy czyści, jak nie to napierdalamy dalej. Nie mam od dawna rangi i nie pamiętam jak to było dokładnie i czy jeszcze to jest.

Lubię to!  

Kowal

Wysłany: 2020-11-14, 18:07   

inl_, chłopcze jak ty strzelałeś sie na dm-ach to ja na AC zajmowałem 3 mistrzostwach Polski a/d z klanem ISoA , wiec to ze na psi se latam samolotem to co innego ,a te sarkazmy schowaj se do kieszeni .
I jak ty nib ychcesz liczyć przerwy miedzy strzałami nagrywając filmik ? jak binkuje sie macro na 0.005s miedzy kliknieciem klawisza . Każdy kto kiedy kowiek sprawdził jak działa macro widział ze tuken biega z macro :)

Lubię to!  

Tagi tematu: tukan.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi