Przesunięty przez: pBartnik 2018-05-14, 21:31 |
[Przyjęta] inl. |
Kisame.

Wylogowany Dołączył: 21 Gru 2017 Posty: 13
|
Wysłany: 2018-05-13, 21:55 [Przyjęta] inl.
|
|
|
Twój nick: inl.
Twoje UID: 45.
Adres IP: Nie podaję.
Typ kary: Ban czasowy.
Data nadania kary: 13.05.2018.
Czas kary: 14.05.2018.
Powód: CheckpointHack.
Uzasadnienie: Wpadłem na pomysł przejechania /tr2 bez wzięcia towaru i sprawdzenia, czy dostanę bana za owy cheat. Chodzi o to, że wjechałem w CP oraz przejechałem całą trasę z włączoną tabelą TAB, a gdy byłem już na miejscu, to dopiero wybrałem spedycję. Nie polecam ogólnie. xD A jeśli ktoś w to nie wierzy, to nie używałbym Checkpoing Hacka przy 30 graczach. |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
DaxLer

Wylogowany Nazwa nicku: [PSI]DaxLer
|
Wysłany: 2018-05-13, 21:59
|
|
|
Weś nie wymyślaj takich bajek wiem jak to działa bo critical robił to przy mnie i to nie jest bug!
Używałeś Checkpoing Hacka bo podgoniłem cię w spedycjach.
//sorry że się wypowiadam! |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
Kisame.

|
Wysłany: 2018-05-13, 22:02
|
|
|
DaxLer, Ty teraz tak na poważnie? Myślisz, że mnie obchodzi, czy masz więcej transportów? xD
Jeśli twierdzisz, że dostałem bana słusznie, a to co zrobiłem to nie bug - spróbuj zrobić to samo, a zobaczymy, czy się coś stanie.
PS: Gdyby zależało mi na ilości transportów, to robiłbym /tr2 - siano, jak niektórzy, a nie jeździł długie trasy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
pBartnik
Administrator Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
|
Wysłany: 2018-05-13, 22:02
|
|
|
| Kisame., Adres IP i tak mam więc następnym razem podawaj w [mod]. Będe miał mniej pracy. Czekamy na Criticala. |
|
|
Status: Wracamy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
critical

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi]critical
|
Wysłany: 2018-05-13, 22:04
|
|
|
| Jak dla mnie jest to zdobywanie bana na siłę. Skrypt zadziałał zgodnie z założeniem, więc sobie nie mam nic do zarzucenia. Decyzję pozostawiam Head Adminom. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Kisame.

|
Wysłany: 2018-05-13, 22:04
|
|
|
| pBartnik, wiem, że masz, dlatego nie podawałem. A następnego razu nie będzie xD |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
pBartnik
Administrator Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
|
Wysłany: 2018-05-13, 23:03
|
|
|
Twój temat został zamknięty!
Ban wygaśnie za 2 dni. Za głupotę się płaci.
,,Ciekawość to pierwszy stopień do piekła". |
|
|
Status: Wracamy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|