Przesunięty przez: pBartnik 2018-05-14, 21:31 |
[Przyjęta] Pyzol_furiat. |
pyzol furiat
BMW SUKO
Wylogowany Dołączył: 18 Lip 2017 Posty: 2 Skąd: BMW-SYNDYKAT
|
Wysłany: 2018-05-13, 16:42 [Przyjęta] Pyzol_furiat.
|
|
|
Twój nick: Pyzol_furiat.
Twoje UID: Nie wiem, byłem ino chwile.
Adres IP: Nie chce mi sie sprawdzac.
Typ kary: Czasowy.
Data nadania kary: Dzisiejsza, heh.
Czas kary: No bodajze wygasa sobie 25 maja.
Powód: Aim.
Uzasadnienie: Mam na imię Sebastian, jestem pełnoletni
i co by tu powiedziec heh, lubie nisko, szeroko i szybko i zapierdalać bokiem, tylko niemieckie marki, love bmw, jebac hondy, a co do uzasadnienia mej kary toć to aima nie bylo, nie ma i nie będzie lol. Wbiłem sobie tak o by sobie zobaczyć i postrzelać, wiadomo, że kiedyś byli lepsi ode mnie taki kowal np. Ale teraz to wszyscy są przegrywami, pozdro - Jakiś amatorski admin wlepił mi banicje, a chciałbym otrzymać jakiś dowód np. w postaci filmiku, bo chce zobaczyć jak mój przystojniak wyszedł na filmiku i nigdy nie czitowalem, no generalnie to chyba nikogo nie pozdrawiam, nara. Wbije sobie jak znajde czas jak moja apelacja zostala rozpatrzona. |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
Beniamin

Wylogowany Dołączył: 15 Gru 2017 Posty: 11
|
Wysłany: 2018-05-13, 17:01
|
|
|
> [KLIK] Demko pyzol_furiat [KLIK] <
A tak prywatnie ode mnie ;
| pyzol furiat napisał/a: | | Jakiś amatorski admin wlepił mi banicje, |
Za tym amatorskim adminem w starej edycji "PSi" chodziłeś krok w krok.
No ale cóż, w internecie kazdy jest 2 kroki do przodu.
Mimo wszystko Pozdrawiam. |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
pBartnik
Administrator Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
|
Wysłany: 2018-05-13, 17:57
|
|
|
Wydłużam bana o 7 dni za próbę skłamania.
Twój temat został zamknięty! |
|
|
Status: Wracamy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Tyrson
Administrator

Wylogowany Dołączył: 16 Lip 2017 Posty: 81
|
Wysłany: 2018-05-13, 18:36
|
|
|
| Dodając. Za sam stosunek powinieneś mieć powiększoną karę, nie tyle co za kłamstwo. Jeżeli jesteś niewinny powinieneś to wyjaśnić w sposób jasny i klarowny, a nie obrażać Administrację. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|