|
Propozycje v2. |
Fireq_

Wylogowany Nazwa nicku: Fireq_
|
Wysłany: 2022-02-02, 10:24 Propozycje v2.
|
|
|
Witajcie, z racji tej, że ostatni temat zniknął postawiłem założyć nowy. Oczywiście, część z nich została dodana już - ale wspomnę o rzeczach, które według mnie fajnie jakby były.
Ulepszenie: tempomat.
Praca: wędkarstwo oraz nowy /tr z łódkami - do wyboru, do koloru - dla każdego coś
Atrakcja: zombiaczek, nowa arena /sky.
Dodatkowo prosiłbym o jakiś dłuższy czas odnośnie znikającej naczepy podczas wykonywania spedycji, trochę denerwujące to jest
Jak coś mi się przypomni, to dam znać.
[04-02-2022]
- vHA może nadać rangę Drogówka, lecz nie może jej zabrać. |
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
pBartnik
Administrator Developer forum

Wylogowany Nazwa nicku: [PSi].pBartnik
|
Wysłany: 2022-02-02, 10:44
|
|
|
Propozycja ode mnie to nieruchomości jak za dawnych czasów PSi + /Bank + Kredyt |
|
|
Status: Wracamy!
|
|
|
|
Copyright © 2017 - - Polski Serwer Imprezy - Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody Administracji i autorów tematów/postów jest zabronione!
|
|
|
|
|
 |
MisieK_
Fanatical Brothers

Wylogowany Nazwa nicku: MisieK_
|
Wysłany: 2022-02-03, 23:27
|
|
|
Moje propozyszyn:
/bazaa
/bazag
/dm
Rampa z czaszką przy lv
/drag
/tama
most lv-ls niedaleko /port
/g3 (czerwony parking lv)
/szyba (czat dla pasażerów pojazdu)
/l (stały lokalny czat, do momentu wyłączenia poprzez ponowne wpisanie cmd'y)
$ - czat drogówki
kurczak na lv
zombie na lv-lot
klucze do pojazdu (żeby wypożyczyć innemu graczowi bez oddawania privcara poprzez /p)
/wyrzutnia (obok starego lotniska na pustyni)
jak cos jeszcze mi sie przypomni to dopisze
Powiadomienia na czacie:
+ Możesz już użyć /losowanie (/naj, /kami, /100hp itp.).
!Nie możesz użyć tej komendy jeszcze przez (ilość) sek. (przy wyżej wymienionych itp)..
/calldrog - wezwanie drogówki.
/vcd - odbieranie zgłoszeń (lista wybieralna, jak na starym PSI).
[vip-chat] - chyba nie trzeba tłumaczyć.
Fajnie byłoby gdyby zamiast benzyny diesla i lpg było tak jak na starym, 95 za $, 98 za respekt, LPG, nafta, vBulletin i w zależności od rodzaju paliwa szybkość uszkodzeń pojazdu, a i przeglądy takie jak na starym psi (wylistowane, opcje napraw do wyboru wraz z montażem dodatków do pojazdu typu powiekszony bak, zapłon pod E+2 itp). |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
shaggy.

Wylogowany Dołączył: 28 Wrz 2017 Posty: 9
|
Wysłany: 2022-02-04, 19:16
|
|
|
To z racji że mój poprzedni post zniknął napiszę to co nie zostało zrealizowane+nowe sugestie żeby wszystko było w jednym miejscu:
-/pn
-/bank
-/cars
-/freehouses
-/doki
-/drifttp (pokażę na serwerze gdzie)
-/wiezowiec
-/gas
-przebieg w /top
-dystans /tr w top
-nowe trasy tr1! (pokazywałem na serwerze)
- Jeśli chodzi o osiągnięcia to nic nie dodaje, bo critical mówił, że planuje zrobić to od nowa po swojemu.
Jeżeli chodzi o kolejność to wiadomo, jak będziesz miał czas Critical, ale te trasy na tr1 zrobilbym w pierszej kolejności ze względu na to, że jest ich mało i po godzinie gracz zaczyna się zastanawiać jakby tu tego respa jeszcze pozarabiać, dlatego zombiak, trasy, sky, może jakiś bus albo zwożenie samochodów z mapy do wybranego miejsca by to wszystko urozmaiciło i byłoby łatwiej i ciekawiej tego respa zdobyć.
Dodatkowo z racji iż można stawiać znajdźki bez limitu chciałbym o odblokowanie cmd na znajdźkę na evencie, fajną zabawą byłoby łapanie bomb na /ev do ostatniej żyjącej osoby |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
pBartnik

|
Wysłany: 2022-02-05, 15:15
|
|
|
- Dofinansowanie - Możliwość użycia raz na miesiąc - 50.000$ + 5.000 respa.
- Gracz miesiąca dostaje w nagrodę 10.000 respa.
17:00:
Dodanie lokalnych postaci, samochodów itd. (Tak z 80% z GTA SA.). |
|
|
| Ostatnio zmieniony przez pBartnik 2022-02-07, 11:11, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
pBartnik

|
Wysłany: 2022-02-05, 15:23
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|